onsdag 23 juni 2010

Dagorder 9, 2010-06-23 11:30 UTC

Bakgrund

Dagens opinionsundersökning samt det drev som nu går mot vår högt älskade utrikesminister framkallar behovet av omedelbara åtgärder. Som bas för dagens planering kommer Centerpartiets taktik med allsång att användas för att få störst möjliga fokusförskjutning.

I lösandet av förelagd uppgift uppmanas samtliga stridspar ta del av nedan dokumenterade erfarenheter. Dåvarande ministrarna Bildt och Friggebod sökte denna taktik i Rinkeby 1992 men underskattade vikten av att lyssna in omgivningen för val av allsångstitel.



Order:

Första gruppen; Ankersjö , Klamberg, Jensen och Brihed skall högljutt leda en spontan allsång i Aula Magna alternativt Stockholms Stadshus innergård (vid tjänlig väderlek)i stämmor.

Alternativa titlar för huvudnummer äro ”Det gör ont” av Lena Philipsson eller ”Jag blir hellre jagad av vargar än att rösta på sossar”. Den senare inspirerad av för allmänheten kände artisten Orup vilket torde vara positivt för igenkännandet.

Andra gruppen; Monke, Kjaellkvist, Assarsson och Antonsson ger aktivt understöd till första gruppen och förbereder en lika spontan aktion på Sergels Torg. Obligatoriskt nummer som skall ingå i repertoaren äro ”Stockholm i mitt hjärta” av L Berghagen där ordet Stockholm byts ut till makten

Tredje gruppen och trossen bestående av Soilander, Snällman, Persson och Åberg river av ”För vi har stäng pärleporten så att inga sossar kommer in” utanför Radiohuset i Stockholm för ett maximalt mediagenomslag.

Jonlund får vänta ännu mer tills hans tur kommer men åläggs att visitera trupperna så att inga försök till att äta krita för att framkalla heshet förekommer..

Överste Nätrot

Överste av värsta sorten

1 kommentar:

  1. Jag drabbades av en pinsamhetsattack som får mig att skrika...

    SvaraRadera