fredag 18 juni 2010

Dagorder 8 2010-06-18 10:00 UTC Panikorder

Bakgrund

Gårdagens riksdagsbeslut har medfört att vi står under kraftig verkanseld från det röda laget. Bombardemanget av ord som svek och löftesbrott haglar så tätt att det är hart när ogörligt att sticka huvudet ur skyttegravarna.

Vi kommer därför att gå till en lömsk motattack användande av de erfarenheter vi drog sist vi fick storstryk (FRA-debatten) samt ta motståndaren med överrumpling. Vi kommer därför att med en massiv motattack ta upp just den debatt som vi fick storstryk i och kräva revansch. Detta är ett grepp de röda inte är beredda på och även vår laguppställning och linje kommer att ta dom på sängen.

Vi kommer nämligen byta fot.

Order

Första gruppen; Ankersjö , Klamberg, Jensen och Brihed skall högljutt argumentera för ytterligare kartläggningar av enskildas privatliv. Huvudlinjen skall vara att Svensk Kärnbränslehantering behöver detta för sina riskanalyser.

Andra gruppen; Monke Kjaellkvist, Assarsson och Antonsson ger aktivt understöd till första gruppen och förbereder en reträtt till tidigare position efter att ha spammat samtliga tidningars kärnkraftsartiklars kommentatorstrådar med argument mot FRA som inte har något med kärnkraften att göra.

Tredje gruppen och trossen bestående av Soilander, Snällman, Persson och Åberg ber en stilla bön att det här tricket går vägen.

Jonlund får vänta ännu mer tills hans tur kommer

Detta kommer förvirra och splittra bilden och vi kommer få vår efterlängtade revansch.

Överste Nätrot

Överste av värsta sorten

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Jag sitter numera i arresten på Polishuset efter att gripits för förargelseväckande beteende på Plattan medan jag sjöng hysteriskt. Tack för det...

    Fritagningsoperation, någon?

    SvaraRadera