fredag 11 juni 2010

Dagorder nr 4 2010-06-11 13:00 UTC

Bakgrund

SCB, Socialistiska Centralbyrån, hävdade igår att Centerpartiet i Stockholms Län endast har stöd från 0,9 procent av väljarkåren och bara lockar en procent av förstagångsväljarna. DN har idag en intervju som ger uttrymme att ändra den bilden av Centerpartiet.

Order:

Samtliga Alliansbloggare skall följa upp denna artikel och i sammanhanget prestera bättre än Andersson CUF som är alltför lågmäld och diplomatisk. Ankersjö är en visdomskälla att ösa ur för de som vill ha kortare texter att inspireras av och han har ett anslag som är tilltalande. Han hänvisar till att verkligheten inte förstått Centerpartiets verklighet. Det är med andra ord verkligheten som skall lastas vilket då får ange tonen för dagen.

Ni skall heller inte påminna vare sig er själva eller läsarna om att moderaterna är mer än 40 gånger större än sin parhäst centerpartiet. Den verkligheten kan vi lämna därhän utan låt er inspireras (för en gångs skull) av sådant socialistiskt trams som solidaritet.

Moderaterna Jensen, Antonsson, Persson och Snällman (välkommen tillbaka efter den självvalda exilen) uppmanas att följa Anderssons exempel med lösnäsor till vardags för att öka trovärdigheten. Blåa sådana med vidhängande mustasch och glasögon kan uthämtas i centralförrådet för valmaterial, Buttericks, mot rekvisition.

Moderaternas uniformsreglemente kommer skyndsamt att anpassas för denna accesoir.

Högervänsterommarch

Överste Nätrot

Överste av värsta sorten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar