tisdag 15 juni 2010

Dagorder 6, 2010-06-15 18:00 UTC

Bakgrund

Efter fyra år tillsammans är Alliansen Sveriges enda alternativ för ordning och reda i ekonomin och ansvar för jobben. Det säger vår store och ofelbare ledare Fredrik Reinfeldt. I en tid när klimat är en av de viktigaste frågorna står oppositionen svarslös på en rad grundläggande områden som till exempel miljön, säger hans ställföreträdare, vice statsminister Maud Olofsson som kom till denna insikt redan vid 13 års ålder, 1968.

I sammanhanget så är det med en stor lättnad jag nu ser att den sammantagna visdomen nu resulterat i 100 frågor som vi ska driva fram till den tredje söndagen i september. Värt att notera är att ingen behandlar den så kallade arbetslösheten. Detta är och förblir en rent illusorisk vilseledande fråga eftersom all tillgänglig expertis i form av vår statsminister korrekt identifierat detta som en hägring.

Jag har därför, i våra ledares kollektiva, outsägliga och outgrundliga vishet erhållit dessa fågor och kommer prioritera enligt de instruktioner jag fått vid orderuttag på högre ort.

Order:

De kommande dagarna behandlar vi, som omedelbar åtgärd, den absolut viktigaste valavgörande frågan och för fram den på bred front, fråga 88 som lyder:

Ska folköl endast få säljas på Systembolaget?

Jag kan inte nog inskärpa vikten av att inte låta den rödgröna oppositionen slippa undan denna fråga, en enig stab har nu enats efter omfattande analys och underrättelsearbete om att denna frågeställning enskilt kommer att avgöra valutgången. Sveriges framtid som industrination och utrikespolitisk kraft avgörs nu. Vi måste få svar på denna specifika fråga då vi nu står inför ett i det närmaste historiskt vägval. Låt inte er inte vilseledas av fiendesidans inlägg som handlar om arbetslöshet, sjukförsäkringens illusoriska brister och annat tjafs.

Alla efterföljande order som utges och som baseras det dokument som benämns 100 frågor skall från och med dagen benämnas "Folkölsorder".

Jag står alltid bakom er för att ge er mitt stöd, långt bakom. Och dricker folköl.

Överste Nätrot

Överste av värsta sorten

Sändlista:

Stridspar A Antonsson och Brihed
Stridspar B Monke och Kjaellkvist
Stridspar C Jensen och Klamberg
Stridspar D Assarsson och Soilander
Stridspar E Snällman och Åberg

Jonlund får vänta tills hans tur kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar